7 Japán titok, hogy a szép bőr

7 Japán titok, hogy a szép bőr

  1. Kevesebb “biztos voltam benne, hogy használni a sokféle kozmetikai termékek lágyítja a bőrt. A hozzávalókat is kölcsönhatásba egymással, vagy az ellenkező hatást váltja ki. A titok a Japán nők – kitartás, szigorú algoritmust. Reggel mossa meg az arcát egy speciális eszköz, használjon testápolót, nem toner, akkor szérum, krém. Este ugyanezt. Minimalizmus, a szigorú betartását a szertartás, illetve bármilyen eltérés! Ez a formula! Kövesse, s észre fogod venni a különbséget néhány hét után.”
  2. Csak ehető termékek “Ha kész vagy, nem teszed fel a bőröd!”, ez a második szabály, Sajt Saeki. “Persze, túlzok egy kicsit, szinte senki sem volna krémet vagy testápolót, de kérem, ne feledje, hogy a végén mindent fel a bőrre kerül a vér. Szóval, nézz kozmetikai termékek összetételének, valamint a természetes kivonatokat őket – annál jobb.”
  3. Maszk “Ezt a titkot már ismert, a gaysite, nem tudva, hogy mi ez a folyamat, az úgynevezett torlódás (lezárás, elzáródás). Ők numarali selyem szövet rózsa vizet, de az megjegyezni, az arcon, ami az első textil maszk. Amikor ismételten növeli a behatolási mélység, valamint a hatékonyság válik nagyobb. Nem kell, hogy a készen kapható, de drága maszkok, egy törölje a megfelelő anyag, alkalmazni a kedvenc arc-maszk, valamint tegye. “
  4. Japán masszázs Sajt Saeki kifejlesztette saját masszázs bőr öregedése ellen, hogy segít fenntartani a rugalmas, sűrű.
  5. Megfelelő tisztítás “a legértékesebb eszköz a fürdőszobában van a gyógyszer a kezelés. Lehet, hogy pénzt takarít meg a különböző krémek, elhagyni a szérum, vagy krém, de egy termék tisztítására tökéletes legyen a bőr. Nem sajnáltuk az időt, hogy válassza ki a megfelelő, de jobb megtenni, valamint egy bőrgyógyász. A megfelelően megtisztított bőr öregedési háromszor lassabb, nem igényel speciális ellátást úgy néz ki, friss, sugárzó. Ne feledje, hogy a szembe kell mosni legalább 2-szer egy nap, de ha lehet mosni a hajat gyakrabban! A bőr nem lehet túl tiszta.”
  6. Olaj minden esetben “miközben az egész világ keresi a termékeket, a mark (nem tartalmaz olaj), ragaszkodom hozzá, hogy csak az olaj meg fogja menteni a bőrt a korai öregedéstől. Olaj feloldódik olaj, annyira, hogy teljesen tiszta a bőröm. Olaj puhítja, hang, tápláló, egészséges. Válassza ki az olaj, amely alkalmas arra, hogy használni minden lehetőséget. Készítsen vacsorát? Alkalmazza az arc. Nézd a filmben – maszatos kezét, lábát. Ne aggódj pórusokat, vagy zsíros bőr: ez egy csodálatos olaj – bőr veszi csak annyira, amennyire szükséges.”
  7. Gőzfürdő”, legalább egyszer egy héten, a gőzfürdő: először az egész testet, majd DÖRZSÖLJE a bőrt az egy törölközőt, hogy lereped, hogy távolítsa el a régi, valamint az elhalt sejteket. Akkor polegate a kádba meleg vizet, ha kell pihenni. S hogy teljes legyen a szertartás, olajozni, hogy a test. Ez egy tisztán fizikai tisztítás növeli a metabolikus folyamatokat, javítja a nyirok áramlását, oldja a stresszt, izomgörcsök. Ha a ház csak egy zuhanyzó – menj olyan szalon, ahol van egy kád, szauna. Itt egy fontos rituálé, nem pedig egy hivatalos nedvesítő meleg vízzel”.

Ezért is kell a bőr még szokatlan módon. Ez kifizetődik, persze, mert az első dolog, hogy az emberek nézni, ha lát minket, az ember. Nagy, mint a sima, szép, jelképek nélkül. Aztán mindannyian zazrościł megjelenése. Ez nagyon fontos a megjelenés.